Assortiment

Apotheekproducten

Met een breed assortiment, gunstige commerciële voorwaarden en een focus op kwaliteit en veiligheid, ondersteunt Aurobindo naast ziekenhuizen, ook huisartsen & apotheken bij het verlenen van hoogwaardige patiëntenzorg.

Naast eigen producten, maken alle Apotex producten deel uit van het assortiment van Aurobindo.

Voor de bijsluiterteksten van onze producten verwijzen wij u naar www.fagg-afmps.be.

Ziekenhuisproducten

In de Benelux ondersteunt Aurobindo al sinds 2009 ziekenhuizen bij het verlenen van hoogwaardige patiëntenzorg. Dat doen we met een breed assortiment, gunstige commerciële voorwaarden en een focus op kwaliteit en veiligheid.

Naast eigen producten, maken alle Apotex producten deel uit van het assortiment van Aurobindo. Wij zijn leverancier van een aantal originele geneesmiddelen.

Voor de bijsluiterteksten van onze producten verwijzen wij u naar www.fagg-afmps.be.

Veilige oncolytica

Onze oncologie producten worden voorzien van een Vial Shield®, een doorzichtig omhulsel om de flacon. Hierdoor wordt de kans op breuk verminderd en mocht er onverhoopt toch een breuk ontstaan, dan voorkomt het Vial Shield® dat het geneesmiddel uit de flacon lekt.

Daarnaast is ook het etiket op de Vial Shield® bestand tegen invloeden van buitenaf, waardoor het altijd goed leesbaar blijft. Tel daar de verdikte, solide bodem bij op en er ontstaat een verpakking die geheel in lijn is met de hoge veiligheidseisen die gesteld mogen worden aan cytostatica.

Product en sterkte in één oogopslag herkenbaar

Ook aan de buitenverpakking van de geneesmiddelen wordt veel aandacht besteed. Door de kleur van de dop (de ‘Flip off Top’) in lijn te houden met de kleur van het sterktelabel op de verpakking, is in één oogopslag te zien dat product en verpakking identiek zijn.

Het sterktelabel is op twee opvallende posities op de verpakking geplaatst, de voor- en onderzijde. Zo is de sterkteaanduiding ook in een schap of lade goed zichtbaar.

De naam en sterkte van het product hebben altijd een prominente plek op de verpakking en flacon.

Juist door deze heldere communicatie en consistentie is het goed zichtbaar om welk product en welke sterkte het gaat.