Over ons

Met meer dan 20.000 medewerkers dragen wij in 150 landen bij aan hoogwaardige en betaalbare kwaliteit van zorg. Van R&D, productie tot en met verkoop, met een sterke focus op gezondheid en welzijn. Zo is Aurobindo uw betrouwbare partner in gezondheidszorg.

Aurobindo Pharma Ltd

Aurobindo Pharma Ltd is een wereldwijd toonaangevend farmaceutisch bedrijf, gespecialiseerd in productontwikkeling. Met meer dan 20.000 medewerkers dragen wij in 150 landen bij aan hoogwaardige en betaalbare kwaliteit van zorg.

Vanaf grondstoffen tot distributie
Aurobindo is een volledig verticaal geïntegreerd bedrijf dat innovatieve medische oplossingen biedt, vanaf de grondstoffen tot distributie en levering.

Productiefaciliteiten en R&D centra
Daarnaast is Aurobindo één van de grootste API productiebedrijven ter wereld en beschikt het over 26 eigen state-of-the-art productiefaciliteiten en een uitmuntende R&D-afdeling.

Aurobindo N.V.

Het kantoor voor België en Luxemburg bevindt zich in Jette, België. Meer dan 30 werknemers zijn er actief op verschillende afdelingen zoals Sales & Marketing, Customer Service, Regulatory Affairs, Finance & Administration en Portfolio Management.

Eén team
De werksfeer is open en dynamisch. Dankzij korte communicatielijnen reageren we snel op uw wensen, behoeften en vragen. Als één team werken we met en voor u aan een optimaal productpakket.

Bijdrage aan hoogwaardige en betaalbare zorg
Met snelle levering, service en kwaliteit leveren we in samenwerking met onze relaties een belangrijke bijdrage aan hoogwaardige en betaalbare zorg.